(2)

Muhammad Ali: Suurin ja kaunein

E-Book


Heti ilmestyttyÀÀn Pulitzer-palkintoehdokkaaksi noussut teos on kattavin ja asiantuntevin Muhammad Alista koskaan kirjoitettu elÀmÀkerta.

Thomas Hauser pÀÀsi lĂ€hemmĂ€ksi Alia kuin kukaan toinen elĂ€mĂ€kerturi. NiinpĂ€ kirja kertoo mestarin tarinan tĂ€mĂ€n omin sanoin. Ă„Ă€neen pÀÀsevĂ€t myös Alin perheenjĂ€senet, ystĂ€vĂ€t, vastustajat sekĂ€ monet muut, jotka vuosikymmenten mittaan olivat hĂ€nen kanssaan tekemisissĂ€.

Muhammad Ali on kiistÀmÀttÀ yksi kaikkien aikojen suurimmista urheilijapersoonallisuuksista. VielÀ vuosikymmeniÀ viimeisen ottelunsa jÀlkeen raskaansarjan kolminkertainen maailmanmestari on sÀilynyt elÀmÀÀ suurempana hahmona satojen miljoonien ihmisten mielikuvissa.

Thomas Hauser on amerikkalainen kirjailija, joka on kirjoittanut yli neljÀkymmentÀ tietokirjaa lukuisilta aihealueilta ammattinyrkkeilystÀ Beethoveniin. Hauser on palkittu useilla kirjallisuuspalkinnoilla, ja hÀn on ollut ehdolla niin Pulitzerin kuin National Book Awardin saajaksi. Muhammad Alin elÀmÀkerta palkittiin William Hill Sports Book of the Year -palkinnolla.