(34)

My Baby Book

E-Book


ÖppenhjĂ€rtigt och personligt skriver Michaela Forni om sin egen graviditet och babylycka men ocksĂ„ utlĂ€mnande om humörsvĂ€ngningar, foglossning och oro för missfall. Hon vill slĂ„ ett slag för systerskapet under graviditeten och vikten av att finna styrka i de som gĂ„r igenom samma omtumlande period i livet. För nog finns det bĂ„de en önskan och ett behov av att fĂ„ frossa i denna fantastiska erfarenhet och upplevelse inte minst tillsammans.

HÀr ryms allt ifrÄn tankar kring första kÀnslan av pluset pÄ stickan, babyshowersnack och funderingar om bÄde de vÀrsta och bÀsta grejerna kopplade till graviditeten. Allt frÄn cravings, illamÄende och förstoppning, mÀrkliga drömmar, rÀdslan för missfall, relationen till ens partner och förvÀntningarna pÄ mammalivet. För vad hÀnder egentligen med ens relation nÀr man bestÀmmer sig för att skaffa barn? Varför har ingen berÀttat att man blir förstoppad som gravid? Extra glow under graviditeten finns det pÄ riktigt? Och hur beskriver man kÀnslan av första sparkarna i magen? Michaela resonerar kring dessa och mÄnga andra frÄgor, och stÀller sig frÄgan varför det Àr sÄ sjukt mycket som ingen har berÀttat om graviditeten, förlossningen och första tiden med bebisen?

I My Baby Book finns ocksÄ faktaavsnitt och expertrÄd om allt som hÀnder i kroppen samt plats för egna anteckningar som gör boken till ett minne för livet.

Michaela Forni, författare, poddare och en av Sverige tyngsta bloggprofiler driver det digitala livsstilsmagasinet FORNI som varje vecka inspirerar tusentals unga kvinnor med texter och bilder frÄn sitt eget yrkes- och mammaliv. Detta Àr hennes femte bok.