(1368)

Paperipalatsi

Hörbuch und E-Book


Rakkautta, valheita ja salaisuuksia meren rannalla

Kaikkia valintoja emme tee itse, mutta silti ne kÀÀntÀvÀt elÀmÀmme suunnan. Miranda Cowley Hellerin menestysromaani kertoo naisesta kahden rakkauden vÀlillÀ. Voiko vielÀ valita toisin, vai onko menneisyyden paino liian raskas?

"Tulvillaan kauneutta ja kipua. En olisi halunnut lÀhteÀ Paperipalatsista." Eeva Kolu

"Rakastin tÀmÀn kirjan leppoisaa sanailua, vereviÀ hahmoja ja vahvaa monisyistÀ juonta." Hanna Sumari

"Vahva suositus, todellinen lukunautinto" Kirsin Book Club

"SyvĂ€sti koskettava rakkaustarina" Reese Witherspoon, Reese’s Book Club

"Vastustamaton yhdistelmÀ: mutkikas perhetilanne lumoavassa maisemassa." The New York Times

"Salaisuuksia, rakkautta, valheita ja kesÀhuvila rannalla. MitÀ muuta voi edes haluta?" Parade

"Tulvillaan salaisuuksia ja kaipausta" NPR

On utuinen kesÀaamu rakkaassa, rÀnsistyneessÀ huvilassa Cape Codissa. Elle on juuri pettÀnyt miestÀÀn nuoruudenrakkautensa kanssa ja kysyy nyt itseltÀÀn: miten tÀstÀ eteenpÀin? On tullut aika valita nykyhetken ja tulevaisuuden, toteutuneen ja toteutumattoman rakkauden vÀlillÀ. Mutta valinnan hetkellÀ on kohdattava myös salaisuus, joka heidÀt kerran erotti. Paperipalatsi on raastava ja lumoava romaani intohimosta, rakkaudesta, pelosta ja perheiden tuhoavista salaisuuksista. Cape Codin luonto ja tÀyttymÀttömÀn rakkauden kuvaus luovat tenhoavan tunnelman, joka pitÀÀ lukijan otteessaan viimeiselle sivulle.

Miranda Cowley Heller kasvoi taiteilijoiden ja kirjailijoiden perheessÀ New Yorkissa. HÀn on johtanut HBO:n draamatuotantoa, ja hÀnen vastuullaan ovat olleet mm. Sopranos, Mullan alla ja Langalla (The Wire). HÀn vietti lapsuutensa kesÀt Cape Codissa ja asuu nyt Kaliforniassa ja Lontoossa. Paperipalatsi on hÀnen ensimmÀinen romaaninsa.