(0)

Rautakellojen arvoitus

E-Book


Kun Aleksi lĂ€htee luonnonsuojelualueelle tuliterĂ€n kameransa kanssa, jotain outoa tapahtuu. Aivan kuin joku tarkkailisi hĂ€ntĂ€? Pian hĂ€n kuulee oudon, viheltĂ€vĂ€n ÀÀnen. Aleksi on varma, ettĂ€ nĂ€kee takajaloillaan seisovan karhun puiden ja pensaiden lomassa. HĂ€n ottaa kuvia, mutta valokuvissa ei kuitenkaan nĂ€y mitÀÀn. MitĂ€ oikein on tapahtumassa? NĂ€kikö hĂ€n omiaan vai ovatko maailmat ja todellisuudet jĂ€lleen lomittumassa? Aleksi ryhtyy tutkimaan asiaa ystĂ€viensĂ€ Pihlan ja Jounin kanssa – ja pian kolmikko on keskellĂ€ unohtumatonta seikkailua.

"Rautakellojen arvoitus" pÀÀttÀÀ Kari VaijÀrven huikean fantasiatrilogian. Edelliset osat ovat "Kivisen kehÀn arvoitus" sekÀ "KÀÀrmekiven arvoitus".

Aikamatkailua, toisia todellisuuksia, maagisia elÀimiÀ.... YstÀvykset Aleksi, Pihla ja Jouni seikkailevat rinnakkaisissa todellisuuksissa Kari VaijÀrven jÀnnittÀvÀssÀ fantasiatrilogiassa.

Kari VaijÀrvi on kirjailija ja runoilija, joka kirjoittaa erityisesti lasten- ja nuortenkirjoja. HÀnet on palkittu muun muassa lastenkulttuurin valtionpalkinnolla (1992) ja tiedonjulkistamisen valtionpalkinnolla (2018).