(7)

Rotskott

Hörbuch und E-Book


Det Àr en söndag i början av juni dÄ Liv bestÀmmer sig för att ge sig av. Snabbt packar hon lite klÀder och nÄgra fÄ tillhörigheter och kör ner för den lummiga villagatan. NÄgon utstakad plan finns inte.

Uppbrottet tar henne till en stuga i försommarens Östergötland dĂ€r tranorna skriker nerifrĂ„n Ă„kern och göken gal lĂ„ngt inne i den djupa skogen. I nĂ„gra dagar lever hon i enkelhet och ifred frĂ„n omvĂ€rlden. SĂ„ kommer en person som förĂ€ndrar allt.

Tillsammans beger de sig ut pÄ en resa genom Europa och ner till södra Frankrike, dÀr de fÄtt i uppdrag att sÀlja ett hus pÄ den otillgÀngliga halvön Cap Ferrat. Under deras vistelse blir de inblandade i en historia som dolts under mÄnga Är. De möter mÀnniskor som hjÀlper dem att ifrÄgasÀtta konventioner och tÀnka mer öppensinnat vilket leder dem in i ett friare liv.

"Rotskott" Àr en bok om frihetslÀngtan och en hyllning till det oplanerade i vilken Àventyr och miljö fÄr ta plats. Det Àr en berÀttelse bortom vardagen. En samtida Àventyrsroman av pusselkaraktÀr.