(0)

Sommarbyrån i Mollösund

Hörbuch


Ett kändispar anlitar Byrån för lyckliga skilsmässor – inte för att skiljas, utan för att undvika en separation. Trots att uppdraget strider mot byråns syfte, kan Sara och Altea inte låta bli att anta utmaningen. De flyttar verksamheten till idylliska Mollösund, där de kan vara nära sina klienter utan att väcka uppmärksamhet. Där slår de upp portarna till Sommarbyrån, som inte bara hjälper kändisparet utan även guidar stridande semesterpar till lyckligare uppbrott.

Men dagarna på Sommarbyrån är inte bara sol, separationer och salta bad. Sara kämpar med sina rädslor och ett destruktivt beteende. Hon vill vara lycklig men självkänslan sviktar. Altea försöker som vanligt att vara positiv till det mesta, även när hennes sambo väntar barn med sin exfru. I ett försök att leva upp till byråns motto om lyckliga skilsmässor samlar de sina bonusfamiljer för att fira midsommar. Med julens kaos i färskt minne kan väl inget gå fel denna gång?

Den tredje boken om Byrån för lyckliga skilsmässor blandar hjärta och humor i en berättelse fylld av vänskap, kärlek, uppbrott och starka kvinnor – allt inramat av den bländande vackra sommaridyllen på Västkusten.