(58)

Soturikissat: Erikoisseikkailu: Keltahampaan salaisuus

Hörbuch und E-Book


Voittamattomat soturikissat

Koe maailman suosituin kissasarja! Erin Hunterin fantasia vie mukanaan.

Miau! Soturikissat on miljoonien fanittama rikas fantasiamaailma, josta kertovia kirjoja on kymmenittÀin.

Keltapentu on pieni varjoklaanilainen, joka odottaa innolla kasvamistaan pelottomaksi soturiksi. SoturinimensÀ viimein saatuaan hÀn joutuu kuitenkin myöntÀmÀÀn, ettei hÀnen kÀpÀliÀÀn ole tarkoitettu taistelemiseen; hÀnen todellinen kohtalonsa on tulla parantajaksi. Pian nuorta Keltahammasta alkavat piinata uninÀyt sekÀ pahaenteinen aavistus tulevaisuudesta. Samalla Varjoklaani alkaa ajautua kohti hirmuvaltaa, jossa heikoilla ei ole sijaa. Voiko kukaan pysÀyttÀÀ pahaa? Voiko koko metsÀ hukkua tuleen ja vereen? Keltahampaan varjelema salaisuus on kohtalokas - niin klaanille kuin hÀnelle itselleen.

EnsimmÀisissÀ Soturikissat-kirjoissa seikkailee yksi rakastetuimmista klaanikissoista, Myrskyklaanin parantaja Keltahammas. Keltahampaan salaisuus on itsenÀinen erikoisseikkailukirja, joka kertoo ajasta ennen hÀnen liittymistÀÀn Myrskyklaaniin.

Erin Hunterin monikymmenosainen Soturikissat-sarja on noussut suureen maailmanlaajuiseen suosioon. Suomeksi Hunterilta on julkaistu myös sarjoja Uljasmaa, Pandojen valtakunta, EtsijÀt ja SelviytyjÀt. Salanimi Erin Hunterin taakse kÀtkeytyy seitsemÀn britti- ja yhden amerikkalaiskirjailijan tiimi.