(6)

Sukkerchok: Et nyt liv med diabetes 2

Hörbuch und E-Book


I Kristian Ditlev Jensens bog Sukkerchok beskriver han, hvordan han som 45-Ärig fik et chok, da han stillet diagnosen diabetes type 2. Hele hans liv vÊltede, men det hele sÄ hurtigt meget lysere ud, da han opdagede, at popcorn faktisk er et fuldkornsprodukt, og at det var den bagte kartoffel og ikke den store, fede bÞf, han skulle holde igen med.

Flere og flere danskere fĂ„r type 2-diabetes. Men det behĂžver ikke at vĂŠre Jordens undergang. Forfatter og sogneprĂŠst Kristian Ditlev Jensen, som selv er ramt af sygdommen, fortĂŠller i denne letlĂŠste bog om, hvordan tilvĂŠrelsen sagtens kan fortsĂŠtte – endda fuld af livsnydelse og med masser af madglĂŠde.

Fra at vĂŠre indlĂŠggelsesparat spiste og drak forfatteren sig ud af sin sukkersyge. Ikke ved at undgĂ„ alt det lĂŠkre, men tvĂŠrtimod ved at spise sĂ„dan, som man gjorde i gamle dage. Det er fĂžrst nu, at forskningen er ved at fĂ„ hold pĂ„, at folk med sukkersyge faktisk skal spise pĂ„ en radikalt anderledes mĂ„de, end man har troet tidligere – en mĂ„de, som de fleste sjovt nok ofte tror er usund.

Bogen er fuld af overraskende tips, ideer og life hacks til dig som lige har fÄet konstateret sukkersyge.