(48)

Valentina ja varastetut taulut

Hörbuch und E-Book


KiihkeÀ aarrejahti BerliinissÀ

Valentina Wolff on 35-vuotias leski, joka on perinyt mieheltÀÀn ylellisen berliinilÀisen seksiklubin, jossa asiakkaat saavat toteuttaa vapaasti fantasioitaan toistensa silmien edessÀ. SeitsemÀn leskenÀ vietetyn vuoden aikana Valentinasta on kehkeytynyt ihailtu ja kunnioitettu johtajatar, jonka nenille ei hypitÀ. HÀnen klubinsa tarjoilee auliisti kaikenlaisia nautintoja, mutta Valentina itse tuntuu olevan miesten tavoittamattomissa.

ErÀÀnÀ iltana klubille saapuu suomalainen kokki Frans Raatz, konservatiivinen herrasmies, joka jÀrkyttyy klubin tapahtumista. Raatz ei olekaan saapunut klubille huvitellakseen, vaan hÀn on saanut tietÀÀ, ettÀ Valentinan edesmenneen miehen hallussa oli hÀnen isoisÀnsÀ, velan pantiksi annettuja, mittaamattoman arvokkaita maalauksia, jotka ovat olleet osa natsien ryöstösaalista. Fransin tavoitteena on saada maalaukset takaisin museoihin.

Alkaa aarrejahti, joka johtaa kahden toisistaan tÀysin poikkeavien maailmankuvien yhteentörmÀykseen. Valentina tuntee vetoa Fransiin voimakkaammin kuin hÀn on koskaan tuntenut ketÀÀn kohtaan, mutta Frans kavahtaa Valentinan edustamaa sÀÀdytöntÀ alamaailmaa. Valentina nÀyttÀÀ kuitenkin saavan Fransin periaatteet natisemaan liitoksissaan, mutta mitÀ enemmÀn Valentina horjuttaa Fransin periaatteita, sitÀ voimakkaammin Frans tuntuu horjuttavan hÀntÀ itseÀÀn.

Lilith kirjoittaa korkealaatuisia eroottisia kertomuksia, jotka ovat raikkaasti erilaisia kuin tavanomainen erotiikka. Lilith panostaa mielenkiintoisiin henkilöhahmoihin ja rakentaa nÀiden vÀlistÀ eroottista jÀnnitettÀ uskottavasti. Kertomusten kiehtovat ihmissuhteet ja ilmaisuvoimaiset seksikohtaukset tarjoavat ihanan pakotien arjesta.

Lilithin kertomukset on lajiteltu kolmeen kategoriaan: pinkkeihin, sinisiin ja punaisiin tarinoihin. Ă„Ă€ni- ja e-kirjojen kannen vĂ€ri kertoo, mihin kategoriaan kirja kuuluu. Pinkit tarinat ovat romanttisia kertomuksia kiihkeillĂ€ ja suorasukaisilla seksikohtauksilla. Siniset tarinat ovat rohkeita eroottisia kertomuksia, joissa voi esiintyĂ€ ryhmĂ€seksiĂ€, vaihtuvia kumppaneita ja rajumpia seksikuvauksia. Punaiset tarinat ovat sĂ€vyltÀÀn synkempiĂ€ ja voivat sisĂ€ltÀÀ muun muassa alistamista, bdsm:ÀÀ, prostituutiota tai muita teemoja, jotka voivat jĂ€rkyttÀÀ herkempÀÀ kuuntelijaa tai lukijaa. Kaikissa Lilithin tarinoissa pÀÀhenkilöt ovat tĂ€ysi-ikĂ€isiĂ€ ja seksi on suostumuksellista.


Sprecher*in: Vieno Povi
Dauer: