(0)

Vandreland

E-Book


Trakorien ligger i krig med nabostaterne, mens den femte konfluks hastigt nÊrmer sig. PrÊstinden Frimrinda fra Ransard sejler nordpÄ med en gigantisk lejeflÄde for at befri den gud, hun mener, crurerne holder fanget pÄ Marjura. Generalen Praanz da Kaelve, som igen er faldet i unÄde, fÞlger hende som vejviser, men ogsÄ for at sÞge personlig hÊvn over troldkarlen Shagul. Det levende skib BladvÊrk er ogsÄ pÄ vej mod nord med vindheksen Silvia Miranda, glasmanden Uroboros og prÊsten Ammisadu, som plages af mÊrkelige mareridt. Alle har de til opgave at redde konfluksen.

Stegosernes konge Arn Dunkelbrink sejrede i krigen pÄ Palamux og venter nu utÄlmodigt pÄ at kunne sejle efter vindheksen mod Marjura. Lige fÞr skibet stÄr klar til afgang, ankommer hans allierede, krigermunkene fra NastrÎl, for at slÄ fÞlge med ham, da nogle mystiske bÞger har afslÞret deres egen historiske forbindelse til Þen. I lÞbet af kort tid skal de alle mÞdes pÄ Marjura fÞr krÞnikens voldsomme afslutning.

„Spionthriller, sorthumoristisk historie, myte og samfundssatire pĂ„ en og samme gang. Serien omtales allerede som klassikere.“

– Erik Jersenius, Gefle Dagblad

VANDRELAND er den sidste og fjerde del i fortĂŠllingen om ‘den femte konfluks’. Den fĂžrste bog, Svovlvinter, betragtes af mange som en af de bedste fantasyromaner, der nogensinde er blevet skrevet pĂ„ svensk.