(0)

Varastettujen hetkien puutarha

Hörbuch und E-Book


Hurmaava Kielokoski-sarja jatkuu!

MaaseutuidyllissÀ törmÀtÀÀn uusperhearjen haasteisiin ja eksytÀÀn aidan toiselle puolelle, jossa ruoho on vihreÀmpÀÀ. Vai onko sittenkÀÀn?

Kielokoski tuntuu Aina Varjorannasta hetki hetkeltÀ enemmÀn kodilta. On mielekÀs työ kirjastonhoitajana, kylÀyhteisön pirskahtelevat persoonat tukena ja vatsanpohjalla perhosia, kiitos Maunon. Perhoset eivÀt vain riitÀ pitÀmÀÀn onnea yllÀ, kun Maunon monimutkaiset perhekuviot sekoittavat pakkaa.

Sitten Aina löytÀÀ ruukin tiluksilta taianomaisen talvipuutarhan – ja sieltĂ€ komean italialaismiehen. ”ElĂ€mĂ€ ei ole kohta tai Ă€sken, vaan nyt”, kaikuu Ă€idin vanha viisaus mielessĂ€. EntĂ€ jos onni voisi olla myötĂ€ rakkaudessa tĂ€ssĂ€ ja nyt?

Liina Putkonen (s. 1973) on HelsingissÀ asuva toimittaja ja kirjailija, jonka esikoisteos JÀÀtynyt tyttö voitti Rikos-Kniga-kilpailun syksyllÀ 2016. Ajatus maaseuturomanttisesta Kielokoski-sarjasta sai alkunsa kesÀllÀ 2022, kun Putkonen kaipasi lepopaikkaa maailmantuskalta. Varastettujen hetkien puutarha on sarjan odotettu toinen osa.