(165)

Kuolema kulkee kannoilla

Hörbuch und E-Book


Villin uudenvuodenjuhlan jÀlkeen nuori nainen raiskataan raa'asti Brightonin Metropole-hotellissa. Viikkoa myöhemmin uhriksi joutuu toinen nainen. Molemmilta raiskaaja vie kengÀt.

Rikosylikomisario Roy Grace toteaa nopeasti, ettÀ rikokset noudattavat sama kaavaa kuin vuonna 1997 kaupungissa kauhua herÀttÀneet, selvittÀmÀttömiksi jÀÀneet raiskaukset. "KenkÀmieheksi" nimetyn hyökkÀÀjÀn uskotaan raiskanneen neljÀ naista ennen kuin hÀn murhasi viidennen uhrinsa ja katosi. Onko nyt kyseessÀ jÀljittelijÀ vai onko KenkÀmies palannut?

Kun samankaltaisia raiskauksia tapahtuu vielÀ lisÀÀ, Roy Grace on vakuuttunut, ettÀ kyseessÀ on sama mies. Vain kaivautumalla menneisyyteen Grace voi löytÀÀ avaimet tuntemattoman pedon arvoitukseen. Pian Grace joutuu tutkimusryhmineen epÀtoivoiseen kilpajuoksuun aikaa vastaan pelastaakseen KenkÀmiehen seuraavan uhrin.

Ensin pitÀisi kuitenkin saada selville, kuka tÀmÀ seuraava uhri on.

Kuolema kulkee kannoilla on Peter Jamesin huippusuositun Roy Grace -sarjan kuudes osa. Juonenkuljetuksen mestari on jÀlleen kirjoittanut dekkarin, joka pitÀÀ herkeÀmÀttÀ otteessaan viimeiselle sivulle saakka.


Sprecher*in: Martti Ranin
Dauer: